FR
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians

nieuws

Terug naar overzicht

NieuwsDarren Fletcher

Flanders Mancunians

Darren Fletcher gaat hoofdtrainer Ole Gunnar Solskjaer per direct assisteren bij Manchester United. De 36-jarige Schot speelde van 2003 tot 2015 bij UnitedDarren heeft het United-DNA door zijn aderen stromen en hij weet precies wat er nodig is om een ​​United-speler te zijn", aldus Solskjaer. ,,Hij staat aan het begin van zijn trainerscarrière en zijn ervaring zowel op als buiten het veld, samen met zijn winnaarsmentaliteit, toewijding en harde werken, zullen een geweldige aanvulling zijn op de bestaande staf."

Fletcher, die al werkzaam was met de jeugd van United, werd vijf keer landskampioen in Manchester en won in 2008 zowel de Champions League als het WK voor clubteams. Hij kwam tachtig keer uit voor de nationale ploeg van Schotland.

Deel 2

Nog niet zo lang geleden leek Ole Gunnar Solskjaer bezig aan zijn laatste weken als manager van Manchester United. Nu lonkt de koppositie voor The Red Devils. Volgens Engelse media doet de Noorse oefenmeester er alles aan om het team draaiende te krijgen. Darren Fletcher werd doorgeschoven naar de staf van de hoofdmacht en nu zouden ook Roy Keane en Ryan Giggs door Solskjaer binnen zijn gehaald om de spelers te inspireren, zo meldt The Athletic. Keane is regelmatig kritisch op United als analist bij Sky Sports en Giggs is de bondscoach van Wales. Samen vertellen zij over hun ervaringen als speler op Old Trafford.