FR
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians

nieuws

Terug naar overzicht

NieuwsPaul Pogba

Flanders Mancunians

Het gaat niet goed met Paul Pogba. De centrale middenvelder doet het niet zo slecht bij de Franse nationale ploeg, maar bij Manchester United is de Franse superster maar een schim van zichzelf.

7 wedstrijden, 0 doelpunten en 0 assists. De statistieken van Paul Pogba bij Manchester United in de Premier League zijn niet om over naar huis te schrijven. De laatste wedstrijden wordt de middenvelder zelfs op de bank gezet door Solskjaer.

Bij Frankrijk speelt Pogba wel zijn wedstrijden, maar het is wel duidelijk dat de Fransman ongelukkig is. Hij gaf een interview bij RTL France. "Ik heb nog nooit zo'n moeilijke periode gekend in mijn carrière", gaf Pogba toe.

 

Absolute toptransfer in de maak: Juventus doet er alles aan om Pogba terug te halen naar Italie

Juventus komt met zeer mooi bod en hoopt Manchester United te overtuigen in de deal rond Paul Pogba.Van 2012 tot 2016 was Paul Pogba al speler van Juventus. Voor 105 miljoen maakte Pogba in augustus 2016 de overstap naar Manchester United.Juventus is zijn topspeler echter nooit vergeten en zowat in elke transferperiode werd er gesproken over een eventuele terugkeer naar Italië. Deze terugkeer lijkt nu steeds meer en meer vorm te krijgen.Zo zou Juventus nu Paulo Dybala en Federico Bernardeschi in de deal willen betrekken. Juventus hoopt met deze spelers de club uit Engeland te kunnen overtuigen.Dit seizoen loopt het voor Pogba bij Manchester United allemaal iets minder goed. In 16 wedstrijden was de 27-jarige Franse middenvelder goed voor 2 goals en 2 assists. De waarde van Pogba zou nog zo'n 65 miljoen euro bedragen. Hij heeft in Manchester nog een contract tot de zomer van 2022.

Haar in de boter tussen Man U-ster en zijn manager? "Als je niet weet waarover je spreekt, zwijg dan

Na de uitspraken van Mino Raiola over Paul Pogba is er in Engeland heel wat commotie ontstaan. De Italiaan had gezegd dat Manchester United hem moet verkopen, maar dat werd maar matig geapprecieerd.Pogba voelde zich nu verplicht om op Instagram te reageren. Hij werd al gelinkt aan een terugkeer naar Juventus, waar Raiola ook goeie contacten heeft. Maar nu lijkt hij de woorden van zijn manager te weerleggen.Ik heb altijd gevochten voor deze club en ik zal dat ook altijd blijven doen. Voor de club, voor mijn ploegmaats en voor de fans", schreef hij. "Alle blabla is niet belangrijk. Wat er in de toekomst zal gebeuren, dat is nog veraf. Alleen vandaag telt en ik ben 1000 procent toegewijd aan deze club. Samen staan we altijd sterker. Alles is duidelijk tussen mij en de club. Dat zal ook zo blijven. Als je niet weet waarover je spreekt, zwijg dan."