FR
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians

nieuws

Terug naar overzicht

NieuwsRONALDO SAGA

Flanders Mancunians

Manchester United bereid om Cristiano Ronaldo uit te lenen aan Atletico, Fransman moet opkrassen

 Waar ligt de toekomst van Cristiano Ronaldo? De Portugese superster is inmiddels 37 jaar oud, maar denkt nog niet aan stoppen. Bij Manchester United heeft CR7 het gezien, maar er liggen kapers op de kust.Zo bedankte de Portugees voor een erg lucratief bod uit het Midden-Oosten, terwijl ook Chelsea de neus aan het venster kwam steken. The Daily Mirror laat weten dat Atletico Madrid zijn lot in handen van de Portugese veteraan wil leggen.Manchester United staat daar niet weigerachtig tegenover en is bereid om mee te werken aan een uitleenbeurt aan Atletico, op voorwaarde dat het contract van Cristiano Ronaldo eerst verlengd wordt. Het huidige contract op Old Trafford loopt af aan het einde van dit seizoen.Atletico Madrid zou bovendien een stevig salarisbudget moeten vrijmaken voor Ronaldo. Hierdoor lijkt Antoine Griezmann, een van de grootverdieners in de Spaanse hoofdstad, te mogen beschikken.

 Manchester United kan rekenen op een Cristiano Ronaldo in topvorm

 Heel de zomer wordt er al gesproken over een mogelijke transfer van Cristiano Ronaldo. Wat er ook zal gebeuren, hij zal in topvorm zijn.Dat Cristiano Ronaldo een trainingsbeest is algemeen bekend. Dit liet hij vandaag ook weer zien op Twitter. Een foto van hem in de gym laten niets aan de verbeelding over. De Portugese superster is in topvorm.37 jaar is de aanvaller ondertussen, maar op kwestie van fysiek moet hij niet onderdoen voor vele jongeren tegenstanders en ploeggenoten. Vorig seizoen kwam hij 24 keer tot scoren in 38 wedstrijden voor Manchester United.

Ondanks uithaal op sociale media: Cristiano Ronaldo wil, maar geraakt simpelweg niet weg bij Manchester United

 Cristiano Ronaldo laat via de sociale media dan wel weten dat alle geruchten rond zijn persoon leugens zijn, maar niets is minder waar. De Portugees én Manchester United willen van elkaar af, maar er is simpelweg niemand geïnteresseerd.Of beter gezegd: er zijn wel enkele Amerikaanse en clubs uit het Midden-Oosten bereid om diep in de buidel te tasten, maar daar heeft Cristiano Ronaldo geen oren naar. Hij wil schitteren in een Europese topcompetitie én meedansen op het Kampioenenbal.Jorge Mendes leurde met CR7 bij Bayern München, Chelsea FC, Real Madrid en probeerde hem zelfs te slijten bij Atlético Madrid. Geen enkele club hapte toe. De reden: te oud, te duur en vooral… te dominant in de kleedkamer.Het lijkt erop dat Ronaldo in de nadagen van zijn carrière dus zal moeten inbinden op alle vlakken. Of zou dat ene waanzinnige aanbod uit Saoedi-Arabië dan toch het overwegen waard zijn?