FR
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians

nieuws

Terug naar overzicht

NieuwsTEN HAG NOVEMBER 2022

Flanders Mancunians

Manchester United wil sleutelspeler niet laten gaan en wil zijn contract verlengen

Erik ten Hag is met een project bezig bij Manchester United. Daarvoor wil hij absoluut niet zijn sleutelspelers laten gaan.Marcus Rashford die recent nog zijn 100e doelpunt voor Manchester United scoorde, is een van de sleutelspelers in het systeem van trainer Erik ten Hag. Ten Hag wil Rashford koste wat het kost niet laten gaan.Afgelopen zomer wou PSG hem nog binnenhalen, maar Man U wil Rashford behouden en wil zijn contract verlengen. Het contract van Rashford loopt nog tot het einde van dit seizoen en ze willen een nieuw meerjarig contract met hem onderhandelen. Als dat niet lukt is er nog altijd een alternatief. De optie voor een extra jaar van Rashfords huidige contract kan nog altijd gelicht worden

GERUCHT: Manchester United laat oog vallen op Lewandowski-opvolger bij Bayern

Manchester United overweegt serieus om Eric Maxim Choupo-Moting naar Old Trafford te halen. De 33-jarige Bayern München-spits geldt als opvolger voor Cristiano Ronaldo. Choupo-Moting maakt sinds het vertrek van Robert Lewandowski indruk in Duitsland. In dertien officiële duels scoorde hij acht keer en gaf hij drie assists. (Daily Mail)

Donny van de Beek krijgt ervan langs in Engelse media: ‘Hij heeft zijn kans verprutst

Donny van de Beek heeft geen indruk gemaakt tijdens zijn zeldzame basisplaats bij Manchester United. De middenvelder mocht in de Europa League tegen Real Sociedad (0-1) voor het eerst in elf maanden aan de aftrap beginnen, maar de kritiek op zijn optreden was fors.