FR
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians

nieuws

Terug naar overzicht

NieuwsTransfer Update 2022 PART 2

Flanders Mancunians

Pochettino ziet verhuis naar Manchester United zitten, maar stelt een héél belangrijke eis'

PSG gaat volgend seizoen niet door met Mauricio Pochettino. De Argentijn kan echter meteen verhuizen naar Old Trafford. Al heeft hij wel een voorwaarde om aan de slag te gaan bij Manchester United Hij en Erik ten Hag zijn de topkandidaten om de nieuwe coach  te worden. De gesprekken met eerstgenoemde zijn lopende, maar de Argentijn stelt één belangrijke eis alvorens in te gaan op het aanbod. The Telegraph weet dat  de komst van Kane naar Old Trafford afgerond wil zien vooraleer hij zelf zijn handtekening plaatst. De coach werkte eerder bij  al samen met de Engelse spits en zelf gaf de voorbije jaren al meermaals aan dat hij in zijn carrière andere oorden wil opzoeken.

Het rommelt bij Manchester United: 'Stop met zoeken naar verdeeldheid' 

Christian Falk, een Duitse journalist van BILD, laat middels een Tweet weten dat de kleedkamer van Manchester United verdeeld zou zijn. Marcus Rashford doet dit af als onzin, maar wordt door dezelfde journalist een halt toegeroepen.Volgens Falk ligt het gevaar op de loer dat er bij Manchester United twee groepen ontstaan. Cristiano Ronaldo zou met zijn 'clique' de dienst uit willen maken in de kleedkamer. Dit is tegen het zere been van de Engelsen 'Harry Maguire, Marcus Rashord en co.' in de selectie van Ralf Rangnick, meldt de journalist. Rashford is klaar met de aannames en laat van zich horen.Stop alsjeblieft met het zoeken naar verdeeldheid', reageert de 24-jarige aanvaller. Falk is zeker van zijn zaak en laat het er niet bij zitten. 'Wat je zegt is niet waar. En je weet het', is zijn repliek. 

Opvallend: Manchester United wilde na heisa rond Greenwood nieuwe aanvaller uit Bundesliga binnenhalen, maar besloot toch om geen wintertransfers te doen

Manchester United zat in de maand januari met de handen in het haar. Na het schandaal rond Mason Greenwood wilde de club nog snel een nieuwe aanvaller vinden, aangezien ze net Martial al hadden uitgeleend aan Sevilla.Volgens Christian Falk had Manchester United gesprekken met Christopher Nkunku van RB Leipzig. Er was ook een transfer in de maak, maar uiteindelijk besloot Manchester United om het toch niet te laten doorgaan.De Engelse topclub wilde namelijk geen wintertransfers doen in de winter, maar ze willen in de zomer op zoek gaan naar een echte aanvaller. Het is dus onduidelijk of Nkunku in de zomer nog in de plannen van Manchester United zou passen.

Loopt het nu helemaal mis in de kleedkamer van Manchester United? Engelse spelers niet tevreden met "leider" Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo was dinsdagavond nog maar eens van goudwaarde voor Manchester United. Zo scoorde hij de 1-0, waardoor de Engelse topclub uiteindelijk ook de wedstrijd naar zich toe kon trekken.Toch lijkt de overwinning niet veel geholpen te hebben aan de sfeer binnen de ploeg. Volgens de bekende Duitse journalist Christian Falk zijn er enkele Engelse spelers, zoals onder meer Maguire en Rashford, niet tevreden met de huidige gang van zaken.Zo zouden de Engelse spelers geïrriteerd zijn over het feit dat Cristiano Ronaldo de kleedkamer wil leiden met zijn eigen groep. Daardoor is er een risico van een splitsing in het team. Wordt ongetwijfeld vervolgd.