FR
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians

nieuws

Terug naar overzicht

NieuwsTransfer Update 2022 PART 4

Flanders Mancunians

Na 3 jaar scouten is Manchester United eruit en gaat het 60 miljoen bieden op Leeds-speler’

Manchester United is er eindelijk uit. Kalvin Phillips is een geschikte middenvelder voor ManU. De Leeds United-speler en Engels international staat al jaren op de radar van United. Coach Erik ten Hag heeft het groene licht gegeven voor de komst van Phillips.Volgens The Sun is United Phillips al 3 jaar aan het scouten. Aan het wikken en wegen is een einde gekomen. De club uit Manchester bereidt een bod van 60 miljoen euro voor op de 26-jarige speler. 

'Als ik hen was, zou ik keihard wegrennen als Manchester United opbelde'

Borussia Dortmund-middenvelder Jude Bellingham en West Ham United-speler Declan Rice staan op het lijstje van Manchester United, maar volgens Jamie Carragher doen zij er goed aan om niet naar de toekomstig werkgever van Erik ten Hag te verkassen. De Liverpool-legende wijst op de huidige chaos bij de club.De achteruitgang van United zou Bellingham en Rice moeten afschrikken om naar Old Trafford te komen. "Ik kan de afgelopen negen jaar geen speler opnoemen die na zijn komst naar United beter is geworden", stelt Carragher bij Sky Sports. "Zelfs diegenen die een hoopvolle start maakten, zijn achteruit gegaan", doelt de voormalig verdediger op onder meer Luke Shaw, Harry Maguire en Jadon Sancho.Als ik Bellingham of Rice was, zou ik keihard wegrennen als United opbelde", spreekt Carragher klare taal. De Liverpool-icoon stelt dat Ten Hag The Red Devils weder op moet bouwen, net als hoe Jürgen Klopp dat bij Liverpool deed. "Als hij de juiste spelers aantrekt om de ploeg te versterken, kan de stemming snel omdraaien. Echte topmanagers kunnen het tij in twee jaar keren."

Een Hercules-uitdaging: het bijna onmogelijke avontuur van Erik ten Hag

Mauricio Pochettino en Erik ten Hag waren de laatst overgebleven kandidaten voor het trainerschap van Manchester United. De keuze viel op de 52-jarige Tukker nadat de beleidsbepalers van de club na een persoonlijk gesprek overtuigd waren geraakt van zijn visie en vakmanschap. Wat treft Ten Hag aan in Engeland en in welk krachtenveld komt hij te werken? Welke beslissingen moet hij nemen en wat zijn mogelijke valkuilen?


United-coryfee waarschuwt Ten Hag: 'De zwaarste job ter wereld'

 Dwight Yorke heeft woensdag vooruitgeblikt op het tijdperk van Erik ten Hag op Old Trafford. De oefenmeester gaat vanaf de zomer aan de slag bij Manchester United. Er wacht hem een monsterklus, denkt de voormalig spits.Het wordt een hele zware job', vertelde York aan ESPN. United leeft in een dramatische periode, vindt het clubicoon. 'De afgelopen tijd is een ramp geweest voor onze hele club. Als je ziet waar het elftal staat... Er is geen ruimte meer om te verstoppen. Hier horen we niet thuis.'De komst van Ten Hag betekent een nieuw begin', gaf York zijn hoge verwachtingen aan. 'Een nieuwe manager die veel mensen nog niet kennen. De Premier League wordt voor hem een nieuwe wereld. De vorige managers kwamen met grote namen en grote reputaties, maar dat werkte niet. Er is geen twijfel over dat Ten Hag het anders gaat doen.'Yorke won zelf drie Premier League-titels en veroverde de Champions League in het shirt van The Mancunians. Ten Hag zal ruimte moeten krijgen om dat te evenaren. 'Geef hem de tijd. Ook de fans moeten dat snappen. Ze willen te snel vooruitgang zien. Maar Ten Hag moet zijn stijl kunnen implementeren. Zijn manier van werken moet aan de spelers duidelijk gemaakt worden. Tijd gaat de sleutel tot succes zijn.''Ik kan hem alleen maar bijstaan', geeft Yorke zijn vertrouwen aan de oefenmeester van Ajax. 'Ik wens hem ook het beste. Maar hij begint aan de grootste job ter wereld. Er is geen sprake van dat hij die zonder hobbels zal beleven.'

'Ten Hag biedt Van de Beek volgend seizoen een nieuwe kans bij Manchester United'

Donny van de Beek kan met groot genoegen toeleven naar de komst van Erik ten Hag bij Manchester United, zo schrijft The Telegraph. De middenvelder, momenteel verhuurd aan Everton, krijgt van de oefenmeester volgend seizoen een nieuwe kans in Manchester.De oud-Ajacied maakte in september 2020 de overstap van Ajax naar Manchester United. Na 175 duels voor de Amsterdamse club én 41 doelpunten, leverde hij Ajax ook nog eens een kleine veertig miljoen euro op. In Manchester echter, loopt het nog minder vlekkeloos.Tijdens zijn eerste seizoen kwam hij in alle competities in 36 wedstrijden in actie, waarvan negentien keer in de Premier League. Verdeeld over alle competities kwam Van de Beek slechts tot een minutenaantal dat gelijkstaat aan ruim zestien volle wedstrijden.Ook het huidige seizoen begon Van de Beek als speler van Manchester United. Hij moest het echter zéér regelmatig zonder speelminuten en dus werd hij in de winter verhuurd aan Everton. Aanvankelijk speelde hij veel bij de club uit Liverpool, maar wegens blessureleed speelde hij de afgelopen zes Premier League-wedstrijden niet.
Een nieuw begin voor Van de BeekEen fijne basis voor een nieuw seizoen bij Manchester United weet Van de Beek zodoende nog niet te leggen. Zijn hoop op een langer verblijf bij de club zou met de komst van Ten Hag echter een flinke boost hebben gekregen. Hij wordt opgenomen in de selectie voor het komende seizoen en krijgt de kans zich te bewijzen.