WedstrijdverslagLeeds FC-Manchester United

SUN 25 Apr 2021Premier League  AT OLD TRAFFORD   2 PM LOCAL TIME:Invaller Donny van de Beek met Manchester United niet langs Leeds United

Manchester United, dat tweede staat, heeft in de Premier League al 24 opeenvolgende uitwedstrijden niet verloren. Alleen Arsenal heeft een langere reeks neergezet; van april 2003 tot september 2004 bleef de Londense club 27 uitduels op een rij ongeslagen.Manchester United, dat tweede staat, heeft in de Premier League al 24 opeenvolgende uitwedstrijden niet verloren. Alleen Arsenal heeft een langere reeks neergezet; van april 2003 tot september 2004 bleef de Londense club 27 uitduels op een rij ongeslagen.Bij United viel Donny van de Beek vlak voor tijd in voor Fred. Pascal Struijk speelde de hele wedstrijd bij de thuisploeg.Door het puntenverlies van United bedraagt het gat met koploper Manchester City nu tien punten. Beide clubs hebben nog vijf duels te spelen.