WedstrijdverslagManchester United-Aston Villa

PREMIERSHIP AT OLD TRAFFORD  SATURDAY 25/09/2021 12.30 PM LT:VSolskjaer niet blij met Aston Villa-spelers: 'Is duidelijk dat het gewerkt heeft

Manchester United leed zaterdag een pijnlijke 0-1 nederlaag tegen Aston Villa. Bruno Fernandes kreeg vlak voor tijd de kans om de 1-1 te maken, maar de Portugees schoot zijn penalty hoog over het doel. Manager Ole Gunnar Solskjaer steunt zijn middenvelder en vindt het gedrag van de Villa-spelers niet netjes."Dit gaat de headline worden, of niet", zo begint Solskjaer als een boer met kiespijn na de nederlaag van zijn ploeg. "Iedereen weet dat Fernandes geweldig is en Cristiano Ronaldo is waarschijnlijk de speler die de meeste strafschoppen ooit benut heeft. We hebben geweldige spelers die een strafschop kunnen nemen, maar vandaag (zaterdag, red.) misten we de kans om een punt te pakken.Dat zijn ploeg verloren heeft, steekt bij Solskjaer. De United-manager hekelt het gedrag van de Aston Villa-spelers voor de penalty van Fernandes. "Wat ik vervelend vond is hoe ze (de Aston Villa-spelers, red.) om de scheidsrechter gingen staan en probeerden om Fernandes uit zijn concentratie te halen. Het is duidelijk dat het gewerkt heeft voor ze, maar dat is niet leuk om te zien. Uiteindelijk kregen ze wat ze wilden."Aston Villa won de wedstrijd op Old Trafford door een knap kopdoelpunt van Kortney Hause twee minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd.

Aston Villa-fans bespotten Manchester United en Ronaldo na uitzege

Aston Villa won zaterdag verrassend op bezoek bij Manchester United en dat wilden deze fans weten ook! Na afloop werd de draak gestoken met Manchester United in het algemeen en Cristiano Ronaldo in het bijzonder:Kortney Hause scoorde vlak voor tijd, waarna Ronaldo's landgenoot Bruno Fernandes nog een penalty miste. Aston Villa-doelman Emiliano Martínez lachte de thuisploeg toen al uit.

Aston Villa-doelman Martínez daagt Man United-publiek uit na misser Fernandes

Aston Villa ging tijdens de slotfase van het bezoek aan Manchester United van de hemel naar de hel en weer terug. Kort na de late 0-1 van Kortney Hause kreeg de thuisploeg een penalty, die echter huizenhoog over werd geschoten door Bruno Fernandes. En dan reageert Villa-doelman Emiliano Marttínez zo...Het doet denken aan de voorbije Copa América, toen Martínez met Argentinië een penaltyserie won van Colombia. Martínez reageerde ook uitdagend toen hij een penalty van Yerry Mina stopte.

Aston Villa overleeft late strafschop voor United en stunt op Old Trafford

Aston Villa is er in geslaagd om Old Trafford met een zege te verlaten. Na een knotsgekke slotfase eindigde het op Old Trafford in 0-1.Villa beet moedig van zich af op Old Trafford en deed absoluut niet voor Man United onder. De formatie van trainer Dean Smith, die Anwar El Ghazi op de bank had gezet, speelde een paar aardige kansen bij elkaar en had ook zomaar op voorsprong kunnen komen. De thuisploeg kon daar zelfs met Cristiano Ronaldo weinig tegenover zetten.Na de pauze kwamen The Mancunians een stuk beter voor de dag. Manager Ole Gunnar Solskjaer, die Donny van de Beek geen speeltijd gunde, zag dat Paul Pogba een aantal mogelijkheden om zeep hield en dat Aston Villa in de tegenstoot ook gevaarlijk bleef. Een doelpunt leek uit te blijven, maar in de slotfase kwam die er alsnog. Kortney Hause kopte een corner in en dacht zijn ploeg daarmee de verrassende zege te hebben geschonken.Diep in blessuretijd ging de bal echter nog op de stip voor United en leek de ploeg alsnog een punt over te houden aan het duel. Bruno Fernandes joeg de penalty echter hoog over terwijl Cristiano Ronaldo toekeek en dus nam Villa de drie punten mee uit Manchester. Daardoor is United ook geen koploper meer: stadgenoot City won van Chelsea en heeft een beter doelsaldo, terwijl Liverpool nog een wedstrijd tegoed heeft en drie punten uit kan lopen.

Zelf halen: Fernandes krijgt voorkeur boven Ronaldo en jaagt penalty ver over

Bruno Fernandes is zijn plekje als eerste penaltynemer van Manchester United waarschijnlijk kwijt. De Portugees kreeg in de blessuretijd van het duel met Aston Villa de kans om de 1-1 op de borden te zetten, maar faalde jammerlijk. Hij joeg zijn strafschop hoog over en die bal zijn ze nog steeds aan het zoeken.Cristiano Ronaldo mocht de strafschop niet nemen, maar zal de volgende keer vast achter de bal gaan staan.