WedstrijdverslagManchester United-Atalanta

CHAMPIONS LEAGUE AT OLD TRAFFORD:Niet te filmen: Ronaldo voltooit comeback van United tegen Atalanta

Solskjaer passeert Pogba bij United, maar heeft geen plaats voor Van de Beek

Paul Pogba neemt woensdag op de bank plaats naast Donny van de Beek in het Champions League-duel van Manchester United tegen Atalanta Bergamo. Manager Ole Gunnar Solskjaer heeft de Fransman simpelweg gepasseerd, melden Engelse media.Pogba kampt niet met een blessure, maar toch heeft Solskjaer hem op de bank gezet in het belangrijke duel met Atalanta. Voor Van de Beek heeft dat geen gevolgen: ook de oud-Ajacied zit wissel. Het middenveld van United bestaat uit Fred, Scott McTominay en Bruno Fernandes. Voorin moet Cristiano Ronaldo het verschil maken. Hij speelt zijn driehonderdste duel voor The Mancunians. Mason Greenwood en Marcus Rashford flankeren hem.Bij Atalanta verschijnt Teun Koopmeiners aan de aftrap. Dat geldt ook voor Marten de Roon. La Dea gaat met vier punten aan kop in groep F. United en Young Boys hebben drie punten. De Zwitsers nemen het op tegen Villarreal, waar Arnaut Danjuma vanaf het begin meespeelt.

Horrorstart voor Manchester United in de Champions League

Ole sacked in the morning'? De gifbeker moet helemaal leeg voor Manchester United. Atalanta Bergamo komt na een klein kwartier spelen op voorsprong op Old Trafford. En dus komt de positie van manager Ole Gunnar Solskjaer nog verder onder druk te staan.Veel fans zijn Solskjaer liever kwijt dan rijk, de kritiek zal nu nog heftiger worden.Wat een fenomeen... Cristiano Ronaldo zet Manchester United tien minuten voor tijd op een 3-2 voorsprong tegen Atalanta Bergamo. Halverwege keek de Engelse grootmacht nog tegen een 0-2 achterstand aan. Wat een comeback!