WedstrijdverslagManchester United-Leicester 02/04/2022 17.30 pm

Manchester United heeft dure punten laten liggen in de strijd om een Europees ticket. Tegen Leicester City mocht de thuisploeg zelfs nog blij zijn dat het één puntje kon sprokkelen.Zonder Cristiano Ronaldo en Edinson Cavani was de frontlinie van Manchester United gehavend. Bruno Fernandes moest zowaar een rijtje opschuiven naar de punt van de aanval.Het was dan ook weinig verwondelijk dat de beste kansen in het begin voor Leicester waren. Voor de rust leverde dat nog niets op, maar na de pauze sloeg Kelechi Iheanacho toe met een knappe kopbal.Het werkte als een wake-upcall voor de thuisploeg, want plots kwam United gevaarlijker voor de dag. Fernandes vuurde een laag schot af op Schmeichel, Fred kon de herkansing binnentikken.1-1 was ook de eindstand, omdat de VAR het beslissende doelpunt van Maddison voor Leicester afkeurde. De videoscheidsrechter had een fout van Iheanacho op Varane gezien. United kwam zo goed weg, maar heeft nu 3 punten achterstand op nummer 4 Arsenal, dat voorlopig het laatste Champions League-ticket wegkaapt.