WedstrijdverslagManchester United-Real Sociedad

EUROPA LEAGUE ROUND OF 32 AT OLD TRAFFORD  THURSDAY 25/02/2021  8 PM LOCAL TIME

De Europese voetbalbond UEFA heeft Lawrence Visser aangewezen als scheidsrechter in het Europa League-duel tussen Manchester United en Real Sociedad.Manchester United-Real Sociedad wordt de vijfde match in de Europa League voor Lawrence Visser, maar qua affiche veruit de mooiste. Eerder floot hij 3 groepsmatchen en 1 match in de voorronde.Visser wordt bijgestaan door zijn vaste assistenten Thibaud Nijssen en Rien Vanyzere. De vierde scheidsrechter is de Nederlander Allard Lindhout.Een spannende match wordt het wellicht niet meer, want United won vorige week in Turijn met 0-4 tegen de ploeg van Adnan Januzaj (zelf ex-United).

Manchester United heeft zich de kaas niet meer van het brood laten eten tegen Real Sociedad. Na de 0-4 van de heenwedstrijd werd het 0-0 op Old Trafford. Sociedad-clublegende Mikel Oyarzabal zorgde voor een opvallende negatieve primeur.