WedstrijdverslagManchester United-Watford

Fa Cup at Old Trafford  Saturday 09/01/2021  8 pm local  time

Manchester United heeft in de FA Cup met Donny van de Beek in de basis nipt van Watford gewonnen. Op Old Trafford werd het 1-0 door een snel doelpunt van Scott McTominay.

Al in de vijfde minuut kopte McTominay raak na een corner vanaf de linkerflank. Halverwege de tweede helft bracht trainer Ole Gunnar Solskjaer aanvallers Marcus Rashford en Anthony Martial nog in, maar ook zij wisten de score niet op te voeren.Bij United viel Eric Bailly in de slotfase van de eerste helft uit met een hoofdblessure nadat hij in botsing was gekomen met zijn eigen doelman Dean Henderson. Hij werd vervangen door Harry Maguire. Van de Beek deed de hele wedstrijd mee

Deel 2

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær gaf bijna al zijn vaste basisspelers rust tegen Watford, de nummer zes van het Championship.Van de Beek stond daardoor voor het eerst sinds het League Cup-duel met Everton op 23 december (0-2-zege) aan de aftrap. In de vorige vier wedstrijden kreeg hij in totaal slechts twee minuten speeltijd.De Nederlander vormde samen met gelegenheidsaanvoerder Scott McTominay het controlerende deel van het middenveld. McTominay tekende in de vijfde minuut op aangeven van Alex Telles voor de enige goal van de wedstrijd op Old Trafford.