WedstrijdverslagYoung Boys Bern-Manchester United

Young Boys stunt tegen Man United ondanks Ronaldo-goal:Young Boys - Manchester United 2-1

Manchester United is in de eerste groepswedstrijd van het nieuwe Champions League-seizoen meteen tegen een nederlaag. BSC Young Boys sleepte er in het eigen Wankdorfstadion ondanks een goal van Cristiano Ronaldo een hele knappe 2-1 overwinning uit.

Dertien minuten had de Portugese superster nodig om de score te openen in Zwitserland. Hij stond op de goede plek om een geweldige pass van Bruno Fernandes tot doelpunt te promoveren en zette United, waar Donny van de Beek mocht starten en in de pauze gewisseld werd, daarmee aanvankelijk op het goede spoor. Niets bleek echter minder waar, want nog voor rust kreeg Aaron Wan-Bissaka een volledig terechte rode kaart.Daardoor durfde Young Boys in de tweede helft wat meer druk op de Engelsen te zetten en die hadden het daar maar wat moeilijk mee. United speelde beroerd en kreeg uiteindelijk ook het deksel op de neus. Moumi Ngamaleu maakte er 1-1 van en in de slotfase kwamen er zelfs nog kansen op een Zwitserse zege. Diep in blessuretijd zorgde Jordan Siebatcheu na een vreselijke ketser van de voor Ronaldo ingevallen Jesse Lingard voor extreme blijdschap in Bern.

Ronaldo-vervanger Lingard blundert en doet Young Boys overwinning cadeau

Wat een ontknoping bij Young Boys tegen Manchester United. De thuisploeg pakt diep in de blessuretijd de volle buit tegen The Mancunians en mag Jesse Lingard daarvoor bedanken. Die gaf de bal met een verkeerde terugspeelpass op een presenteerblaadje aan Jordan Siebatcheu.Die wist wel raad met dat buitenkansje en schoot de 2-1 tegen de touwen. De aanwezige supporters in het stadion konden hun geluk niet op.

Steward gaat gestrekt na schot Ronaldo, Portugees komt bezorgd kijken

Cristiano Ronaldo heeft zich dinsdag van zijn beste kant laten zien rond het Champions League-duel van Manchester United bij Young Boys. De Portugese ster had het vizier tijdens de warming-up niet op scherp staan en trof een steward keihard op het hoofd. Hij bekommerde zich direct om de vrouw en gaf haar na afloop zijn shirt.Dat Ronaldo direct zelf ging kijken bij de vrouw kwam hem op waardering van de Zwitserse fans te staan. Die beleefden sowieso een mooie avond. Young Boys won thuis met 2-1 van de Engelse grootmacht.

Manchester United is al direct op achtervolgen aangewezen na een nederlaag in Zwitserland

Manchester United moest op bezoek bij het Zwitserse Young Boys Bern en kwam al vroeg op voorsprong. Wie anders dan Cristiano Ronaldo opende de score na 8 minuten spelen. Wat leek een gemakkelijke avondje te worden bleek toch moeilijker dan verwacht. Want Manchester United kwam na 35 minuten spelen met een mannetje minder te staan na rood van Wan-Bissaka. United ging dan nog wel rusten met een voorsprong maar Young Boys Bern kwam langszij via Ngamaleu in de 66ste minuut.Young Boys Bern domineerde de partij en was de betere ploeg. Dit werd dan ook beloond in de 96ste minuut dankzij een doelpunt van Siebatcheu die het winnende doelpunt maakte. Zo is Manchester United al op achtervolgen aangewezen na de eerste speeldag.