FR
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians

lidmaatschap

Lidmaatschap 2024-2025

Beste United vrienden

 

Champions League-voetbal is opnieuw binnen voor Manchester United. Na een tumultueus seizoen kreeg goudhaantje Marcus Rashford de eer om zijn club opnieuw naar het kampioenenbal te trappen. Een relatief gemakkelijke 4-1-zege in de inhaalwedstrijd tegen het noodlottige Chelsea was genoeg voor de derde plaats.Erik ten Hag is met Manchester United op de derde plaats geëindigd in de Premier League. De ploeg sloot de competitie af met een 2-1 zege op Fulham en kan volgende week na de League Cup ook nog de FA Cup winnen, maar zal daarvoor wel landskampioen en Champions League-finalist Manchester City moeten verslaan.

Erik ten Hag vraagt om investeringen bij Manchester United: ‘Omdat andere clubs dat zeker doen’.Om mee te strijden om de hoofdprijzen in het voetbal zal Manchester United nog meer moeten investeren. Dat was de boodschap waarmee Erik ten Hag zijn eerste seizoen als coach in de Premier League afsloot. De ploeg van Ten Hag, als derde geëindigd in de Engelse competitie, neemt het zaterdag nog op tegen stadgenoot Manchester City in de finale van de FA Cup..We hebben gedurende het seizoen progressie laten zien. Dat verdient een compliment aan spelers en coaches. We hebben hard gewerkt maar er is meer nodig. De club weet dat als je in de top 4 wilt spelen, als je om de prijzen wilt meedoen, er geïnvesteerd moet worden. Alleen al omdat andere clubs dat zeker doen.”De laatste landstitel van Manchester United dateert van het seizoen 2012-2013, toen nog onder coach Alex Ferguson.Ons parcours  in de EUROPA LEAGUE is  prelatuur gestopt door de uiteindelijke winnaars.


We nodigen jullie uit om Membership ONE UNITED/BELGIAN BRANCH te verlengen voor Premiership Season 2023-2024 en ook nieuwe Members te mobiliseren om zich aan te sluiten.Bedankt alvast aan iedreen voor jullie inzet en vertrouwen.Wij proberen  jullie steeds   tijdens  de  trips  en daarnaast  PRIORITAIR van alle info te  voorzien ook als dit gepaard gaat met enkele  logistieke aanpassingen


Zoals jullie weten worden de quota’s van de NON UK-supporterclubs steeds bepaald door hun aantal members bij de seizoenstart.
We weten dat we op jullie loyaliteit kunnen rekenen waarvoor onze uitermate dank vanwege het voltallige bestuur (info bestuur +individuele email adressen aanwezig op onze nieuwe website bij Contact gegevens)
Vanaf volgend seizoen zal er steeds met LITE-MMEBERSHIP (alles via digitale weg) gewerkt worden dit omwille van de verplichte douane onkosten bij pakket verzending outside the UK-Brexit


Onze ‘MUSC FLANDERSMANCUNIANS’ blijft zoals steeds zeer actief Bekijk alsook onze vernieuwde website www.flandersmancunians.be
Laat een berichtje na in het gastenboek wat jullie ervaringen zijn met de supporterclub

Hernieuwing lidmaatschap:LITE MEMBERSHIP
• Jonger dan 16 jaar: 38 EURO
• Ouder dan 17 jaar: 43 EURO

Nieuw lidmaatschap:LITE MEMBERSHIP
• Jonger dan 16 jaar: 45 EURO
• Ouder dan 17 jaar: 55 EURO

Voor geïnteresseerden hebben wij de volgende gegevens nodig voor verwerking van jullie aanvragen:
• naam en voornaam
• straat en huisnummer (eventueel busnummer)
• postcode en gemeente/stad
• provincie
• mailaccount
• mobiel nummer
• geboortedatum
• copy internationaal paspoort


Al deze gegevens dienen doorgestuurd te worden naar:
Bij wijzigingen in jullie adresinfo laat het ons weten aub via mail naarAlle betalingen gebeuren via ons algemeen rekeningnummer van MUSC Flandersmancunians BE02 8601 1443 6740. Uiterste datum van betaling:CFR MAIL  BIJ  BEVESTIGING  RENEWAL/NEW   MEMBERSHIP  

Voor inschrijvingen en deelnames aan toekomstige organisaties van onze MUSC Flandersmancunians kunnen jullie steeds terecht op onze website http://www.flandersmancunians.be. Op deze site kan je terecht voor alle praktische zaken, contacten, reglementen, reisinfo, algemene werking. Als “Member” krijgen jullie automatisch, via onze provinciecontactpersonen, een bericht per mail voor reservaties van wedstrijden, met voorrang op derden.

Alle inschrijvingen en correspondenties met betrekking tot wedstrijden dienen uitsluitend te gebeuren via ons algemene mailaccount: